Nieuws FeelSoGood FM - FeelSoGood FM

Over ons
Hitlijsten
FeelSoGood FM
Ga naar de inhoud
Tino Martin gaf zaterdag een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam.

Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.

‘Het was mijn droom als klein mannetje om grote concerten te geven. Die droom is uitgekomen in de Ziggo Dome. Ik ben waanzinnig trots dat ik dit moment kan delen met mijn familie en al mijn fans die uit hele land naar Amsterdam zijn gekomen.’ aldus Tino.
In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en hij ontving afgelopen jaar een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. Onlangs bracht hij de single ‘Laat Me Leven’ met Gerard Joling uit en afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ uit. Komende woensdag is de release van zijn nieuwe single ‘Blijf Bij Mij’.
Ray Benjamin

Vanaf zijn 13e jaar reisde Ray al met zijn vader mee om te kijken en te helpen bij zijn optredens. Dat hij dit ook wilde stond vast!

Binnen een jaar stond hij zelf op het podium met een microfoon in zijn hand en sindsdien bracht hij al 9 singles uit.Typisch een voorbeeld van: “Met de paplepel ingegoten”

Na vele jaren ervaring zet hij ondertussen ieder feest op zijn kop met zijn Top Hits ! Inmiddels heeft Hij al 47.588 luisteraars per maand op klik hier voor de link

Of luister naar onze Hollandse Stream waar Hij regelmatig met zijn Hits Voorbij komtNieuw Album van Tino Martin

Eindelijk is het zover !

Na 2 jaar gewerkt te hebben aan een nieuw Album
Dit is het Levenslied is volgens Tino het wachten
waard geweest

Het Album is vanaf 25 Augustus overal verkrijgbaar
en te streamen

Ook komt het album voor het eerst op LP uitWilliam Burg & YOSEE hebben samen een geweldig Duet opgenomen met de titel : Lange Nacht

Zodra deze uit is zal je hem horen in hot Rotation op FeelSoGood Fm1

Deze week start de promotie van de geweldig duet-zomerhit van William Burg & YOSEE 'Lange Nacht'. Hit It! Music

Via onze Spotify pagina kan je straks direct luisteren
Nieuwe Kroegen Hit voor Wolter Kroes
Deze Website
Is tot stand gekomen om extra informatie te geven over de muziek die wij draaien op de streams  van FeelSoGood FM
Created with WebSite X5
Ondersteuning
Om deze website en onze streams in stand te houden zijn we op zoek naar donaties of sponsoren  
FeelSoGood FM
Terug naar de inhoud