Nieuws - The Best Non-Stop Music For You

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

Henk Bernard Live in Concert
De minimale leeftijd voor Henk Bernard in De Ster in Nieuwkuijk is 16 jaar.
24 januari is het zover, Henk Bernard live in concert in de Ster in Nieuwkuijk. Een concert waarbij Henk gedurende 2 uur lang zijn nummers ten gehore zal brengen onder begeleiding van de fantastische band Tilt. Tevens zullen er deze avond gastoptredens zijn van niemand minder dan Jannes, Stef Ekkel en Helemaal Hollands. Het beloofd weer een spetterende & spectaculaire avond te worden, welke je zeker niet mag missen!

Al ruim tien jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen en andermans repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Een avondvullende show waarin zijn allergrootste hits ongetwijfeld weer worden afgewisseld met nieuwe songs. Henk Bernard trapt het nieuwe jaar 2020 af in De Ster Nieuwkuijk, een locatie waar hij goede herinneringen aan bewaart getuige zijn eerdere optreden aldaar.

Daarnaast bevat de avond gastoptredens van een aantal Nederlandstalige vrienden. Niemand minder dan Jannes (bekend van onder andere de single Huilen doe ik wel alleen), Stef Ekkel (zanger van een van de grootste Nederlandstalige Partyhits van de laatste jaren “Liever te dik in de kist”) en zangduo Helemaal Hollands vrolijken de toch al fantastische avond nog verder op met hun aanwezigheid.

VIP Tickets
Aanvang VIP is 18.00 uur. VIP tickets zijn inclusief warm en koud buffet. Tevens gedurende de gehele avond onbeperkt drinken en diverse bittergarnituur.
Wil jij deze avond uit nog specialer beleven? Boek dan een VIP-pakket. Met het VIP-ticket heb je onder andere een Early Entry waardoor je al om 18.00u naar binnen mag. Van 18.00u tot 19.30u wordt er een warm en koud buffet geserveerd. Tevens heb je gedurende de gehele avond gratis drinken en diverse bittergarnituren.

Koop nu direct je kaarten bij Ticketpiont
AOp woensdag 10 mei 2017 presenteerde Bowie Bos z’n debuutsingle ‘Een knipoog’ bij Café ’t Pandje, Ouddimerlaan 11 in Diemen.

Het balletje om te gaan zingen is 16 maanden geleden gaan rollen tijdens een vakantie in Gran Canaria’, vertelt Bowie ons . ‘Ik was ergens in het openbaar aan het zingen en liep toevallig Bob van Veen en Rinus Ponsen tegen het lijf vertelde Bowie ons Allebei waren ze onder de indruk van mijn zangkunsten en gaven als tip om er ‘iets’ mee te gaan doen. Die tip heb ik opgevolgd en nam vervolgens zangles’.

‘Mijn oom volgde alles een beetje op de achtergrond. Hij is goed bevriend met tekstschrijver Tony Anderson. Als ik ooit plannen had om een eigen nummer uit te brengen, adviseerde hij om contact op te nemen met Tony en producer Ger Oerlemans. Hij wist zeker deze mannen voor mij iets konden betekenen. Zo gezegd, zo gedaan.


Tony belde me een paar weken later op en vroeg of ik bij hem langs wilde komen.Ik vertelde dat ik graag een lied wilde hebben met als onderwerp de liefde. Daarnaast moest het een lekkere meezinger worden. Niet lang daarna zat ik weer bij hem op kantoor. Hij liet me het resultaat horen en was eigenlijk meteen verkocht’, aldus Bowie.

Vandaag was hij live bij de Zomertoer van RadioNL in Heerhugowaard wij van FeelSogood FM waren er
natuurlijk ook om zijn nieuwste hit live te kunnen horen

Deze week draait zijn nieuwe single Een Knipoog mee in de hoogste notering bij ons op FM1 en wij zullen dit talent nauw blijven volgen hou onze webiste in de gaten voor nog meer nieuws over Bowie BosLange Frans is na drie jaar terug met een
nieuw album genaamd Zwart

Hoewel hij nooit echt is gestopt met muziek maken, was hij ook druk met andere dingen. Zo organiseerde hij een schrijverskamp in Duitsland en startte hij zijn eigen platenlabel:

Blauwdruk Records.
Niet alleen vindt hij het belangrijk om opkomende rappers een hart onder de riem te steken, tijdens Dream School liet hij ook zien dat hij jonge schoolverlaters kan inspireren om zichzelf verder te ontwikkelen.
Het Nieuwe Album Zwart
In deze drukte vond Lange Frans toch nog tijd om aan een eigen album te werken. Zijn laatste EP Boter, Kaas & Eieren kwam uit in 2014. Daarvoor werkte Frans samen met Zwarte Sjaak. Ook op het nieuwste album Zwart is de Surinaams-Amsterdamse rapper meermaals te horen.

Bij ons nieuw in de Tip Parade : Met zeer
goede tekst geschreven
Lange Frans : Het Leven is een Bitch


De Haagse 21 jarige zanger Donny Messemaker Die uit dezelfde muzikale familie als Mike Peterson en Roma Miranda komt, wilde als kleine jongen schiteren als echte artiest.  Donny heeft zijn stoute schoenen aangetrokken en na een jaar actief te zijn in de muziek, zet de zanger voet aan vaste wal in de

Nederlandse muziekwereld en lanceert met volle trots zijn debuutsingle “Blijf toch niet bij mij” waarvan de tekst en muziek afkomstig zijn van Frans van Nispen en Tony van Boxtel. Blijf toch niet bij mij is een is een Ballad die Donny vol emotie, recht uit het hart zingt en lekker in het gehoor ligt. Donny is een zeker een zanger om in de gaten te houden

Samen vormen Rosita Loth en Philip Mouwes
Sinds 2016 het muzikale duo ‘STANDAARD’.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan hun
eerste album, gepland voor release in 2017.

De muziek kenmerkt zich door een relaxte,
funky, easy-swing popsound, met hier en daar invloeden van Disco en R&B. De teksten
zijn in het Nederlands, waarbij het leven, menselijke emoties en relaties de rode draad vormen. Vrijwel iedereen die de teksten
luistert kan zich daarin herkennen of heeft wel soortgelijke situaties gekend of deze zelf meegemaakt en wordt gepakt door hun muziek

De kenmerkende STANDAARD-sound die in de nummers te horen is, doet af en toe denken aan Disco en de late 80’s en early 90’s, maar met de sound van nu.
In 2016 is hun eerste single uitgekomen
‘Twijfel Niet’ en begin 2017 is daar
de tweede track ‘Engel In de Nacht’ bijgekomen.

Op 7 april jl.  is hun nieuwste en derde track
‘De Zomer Is Van Ons’ uitgekomen. Met deze catchy zomertrack hopen ze hun eerste hit te kunnen gaan scoren. De videoclip is opgenomen in het zonnige Miami en geeft perfect het zomer- en vakantiegevoel weer en heeft een lekkere, positive vibe.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu